Logo van Club Geluk

Breiboeken

Kleine kersttruien breien met Club Geluk


Deze kerst maakt Club Geluk kleine gebreide kersttruien voor in de kerstboom. Hang de mini-sweater aan een klein kledinghangertje als kerstdecoratie en move over kerstballen! Maak ze voor je boom, als kerstcadeau en brei ze het hele jaar door; er komt toch ieder jaar weer een kerstfuif aan. In het boek staan 24 patronen en is bovendien tweetalig: Nederlands en Engels. Koop jouw exemplaar hier. 

Knit yourself a merry little Christmas sweater .

...en help LINDA.foundation gezinnen in financiële nood een fijne kerst te geven. Heel veel mensen hebben een truitje gebreid voor in jouw boom. Koop jij hier een truitje? Wij geven dan 1,00 per truitje aan LINDA.foundation voor een warm gebreide kerst! 

 

 

In samenwerking met Uitgeverij Kosmos. Wil je meer zien? Kijk hier voor het inkijkexemplaar.


Huiselijk haken met Club Geluk

Huiselijk haken met Club Geluk staat vol originele haaksels van makkelijk tot moeilijk, van mooi tot een beetje mal. Allemaal haakpatronen voor jezelf, kind, hond, kat, of oma, voor in de keuken-, woon-, kinder- en slaapkamer. En met heel verschillende haaktechnieken, bijvoorbeeld: schotse ruit, Pied de poule, vintage borduren, Tunisch haken, echte oude mensen granny squares, recht-toe-recht-aan-, freeform-, filet-, en mochila haken. 

In samenwerking met Uitgeverij Kosmos.


Club Geluk's Haak & Brei journal 

En nu nooit meer de draad kwijt met dit dagboek Vanaf nu noteer je al je haak- en breiprojecten in Club Geluk’s Haak & brei journal. Begin je aan een nieuwe gebreide trui, een gehaakte knuffel of een ander handwerkproject? Dan begint je handwerkavontuur hier. Per project is er ruimte voor notities over je gereedschap, garens, patroon, planning en een persoonlijke noot. 

In samenwerking met Uitgeverij Kosmos.

 

Club Geluk & de fantastische truien  

Koop hier jouw exemplaar!

1 easy peasy breipatroon voor 12 toffe truien

Vroeger, toen de walkman de maat sloeg, Twix nog Raider heette, er in vliegtuigen werd gerookt en brood nog niet op de Unesco lijst stond, werd het straatbeeld opgesierd door olijke, vrolijke en foute truien. Nu maakt de uitbundige trui jaarlijks een bescheiden comeback met kerst, maar waarom niet weer het hele jaar in een dolle wollen trui? Maar dan wel met de kleuren en snit van nu: een vlotte & frisse revival van de retro trui. In dit boek staan patronen voor 12 fantastische truien om het hele jaar mee op te vrolijken. Dit boek staat vol eighties verantwoorde truien én accessoires om het hele jaar mee op te vrolijken. Eén easy peasy basis patroon voor 12 toffe truien. 

Ben je een winkel en wil je het boek graag inkopen? Mail Maroos Hendrickx van Uitgeverij Nieuw Amsterdam op MHendrickx@nieuwamsterdam.nl.

 

 


Club Geluk en het geheim van de gebreide ham en meer bizarre breisels

Koop hier jouw exemplaar!

Heb je altijd al een ham willen breien? Een platenspeler, lippenstift of smeulende sigaret? Dan is hier jouw rough guide onder de breigidsen. Naast het recept voor de gebreide ham staan er nog veel meer bizarre breisels in dit boek. Allemaal zo realistisch mogelijk nagebreid en soms een beetje gehaakt. Juist het zo gedetailleerd mogelijk namaken van rariteiten en trivialiteiten van garen maakt het resultaat onverwacht grappig en mooi. 

Om bij het breien breisteun te geven hebben wij breifilmpjes gemaakt waarmee wij de steken uit ons boek extra uitleggen.

Ben je een winkel en wil je het boek graag inkopen? Mail Maroos Hendrickx van Uitgeverij Nieuw Amsterdam op MHendrickx@nieuwamsterdam.nl.




Zeeman bestaat 50 jaar! En speciaal voor hun verjaardag mochten wij een handwerkboek maken met 16 brei- en haakontwerpen. Met een een poef, een sprei, een plantje, een knuffel, pannenlappen, een matrozenpakje en nog veel meer. Klik hier als je al onze ontwerpen voor het Zeeman boek wilt zien! Wil je het kopen? Dat kan, op zeeman.com.