Logo van Club Geluk

Huisregels

Kopen bij Club Geluk

Door te kopen bij Club Geluk ga je akkoord met de (inhoud van de) huisregels.
 
Privacyverklaring 

Clubgeluk.nl kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van clubgeluk.nl en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een registratieformulier op de website aan Club Geluk verstrekt met als doel een nieuwsbrief te ontvangen of een aankoop te doen bij Club Geluk. Club Geluk kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres

Voor de groothandel is hier een BTW nummer en KVK nummer aan toegevoegd.

Clubgeluk.nl verwerkt uw persoonsgegevens om deze te gebruiken voor het uitvoeren van een door u gedane aankoop (via post of email) via clubgeluk.nl.  In geval van een door u aangekochte workshop op locatie gebruiken wij uw gegevens ook hiervoor. Heeft u zich ingeschreven voor een nieuwsbrief, als klant of als geïnteresseerde, gebruiken wij je email voor het sturen van een nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief wordt niet vaker dan 1 keer maand gestuurd. Wij houden u op de hoogte van onze workshops, producten, boeken en nieuws. Daarvoor gebruiken wij alleen je naam en emailadres. Onderaan onze nieuwsbrieven staat altijd een knop waarmee je je kunt uitschrijven. Dus dat kan op ieder moment. Je kan ook altijd mailen naar: info@clubgeluk.nl. Club Geluk houdt als van zelfspreken alle verzamelde gegevens geheim.

Clubgeluk.nl bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw naam en emailadres slaan wij op zolang u op onze nieuwsbrief (Aanmelden voor het Clubblad)en/of u als klant door middel van een account (mijn account), met of zonder aankoop, bent ingeschreven.

Clubgeluk.nl verstrekt uw persoonsgegevens niet aan derden. Niemand anders dan medewerkers bij Club Geluk kunnen bij deze gegevens. De data wordt opgeslagen op de servers van Hostnet. Dit gebeurt AVG proof.

Op de website van Clubgeluk.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. 

Clubgeluk.nl maakt heel soms gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Clubgeluk.nl bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. Dat werkt zo: De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Clubgeluk.nl te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Clubgeluk.nl heeft hier geen invloed op. Clubgeluk.nl heeft Google geen toestemming gegeven om via Clubgeluk.nl verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@clubgeluk.nl. Clubgeluk.nl zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Clubgeluk.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Clubgeluk.nl maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Clubgeluk.nl verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Clubgeluk.nl op via info@clubgeluk.nl. www.clubgeluk.nl is een website van Club Geluk. Club Geluk is als volgt te bereiken:

Postadres/ Vestigingsadres: Hilversumstraat 32, 1024 JZ, Amsterdam
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 34 25 32 88
Telefoon: 0031206179606
E-mailadres: info@clubgeluk.nl

Verder heb je als klant het recht en mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) middels deze website: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/

Product 
* Alles op de site is direct leverbaar, maar we werken met kleine oplages en sommige items zijn uniek. 
* Onze producten zijn met veel liefde en zorg (hand)gemaakt, maar zijn niet getest. 
* Het katoen van eigen ontwerp heeft het certificaat Oko-tex Standard 100. 
* Alle gebreide en gehaakte producten zijn met de handgemaakt en zijn niet om mee te spelen, alleen ter decoratie. Deze zijn niet wasbaar.
* Patronen zijn met de grootste zorg gemaakt, toch kunnen er fouten of onduidelijkheden in staan. Wij zijn hiervoor niet aansprakelijk. Wel horen wij het graag zodat wij het patroon kunnen verbeteren!
* In principe kan je alle textiel producten op 60 graden in de machine wassen. De volgende producten moet je echter met een lauw handwasje wassen: dekens, producten waar dekens in zijn verwerkt, handgemaakte kussens en poppen. De gebreide en gehaakte producten zijn niet wasbaar.
* Gebruik van de producten van Club Geluk zijn geheel voor eigen risico, wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken of slecht functioneren. Bij gebruik van onze spullen bij kinderen willen wij voor de veiligheid adviseren deze producten altijd onder toezicht van een volwassene te gebruiken. Ook zijn de verpakkingen niet kindvriendelijk. Houd deze daarom weg bij kinderen en zorg dat deze helemaal is verwijderd voor gebruik.
 
Workshops
Workshops worden vooraf betaald. Na bestelling van een workshop is de reservering van deelname definitief. Geld wordt niet geretouneerd bij annulering door de klant, wel kan er binnen 3 maanden worden deelgenomen aan een andere workshop voor hetzelfde bedrag. Drie maanden na de datum van de initieel bestelde workshop vervalt dit recht. 
Als wij de workshop moeten annuleren volgt restitutie van betaling of kan er deel worden genomen aan een andere workshop.
 
Prijzen
* De prijzen zijn inclusief btw 21%.
* De prijzen zijn exclusief verzendkosten. 
 
Betaling
Bestelling gaat op basis van vooruitbetaling. Je kan op 3 manieren betalen  bij Club Geluk binnen 7 dagen na besteldatum (hierna vervalt de bestelling) ovv het bestelnummer: 
1) Overboeking naar 133132846 Club Geluk te Amsterdam; 
2) Direct en online bij je eigen bank met Ideal; 
3) Paypal met paypalaccount op account info@clubgeluk.nl.

Verzending
* Bestellingen worden binnen 24 uur na betaling verzonden (op werkdagen). 
* Pakketten worden verzonden met TNT post. Voor verzending binnen Nederland wordt 3,95 gerekend. Buiten Nederland, maar binnen Europa kost het 9,00.
* Buiten Europa wordt de prijs van verzending apart berekend. 
* Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of diefstal tijdens de verzending, uiteraard zullen wij alles in het werk stellen om weggeraakte poststukken te traceren. Als je wilt kun je het verzekerd versturen, maar geef dit van te voren even aan.  

Retourneren 
Als klant van Club Geluk heb je een bedenk-tijd van 7 dagen. Tot die tijd kun je zonder 
opgaaf van reden het product retourneren. Je krijgt dan  je geld terug, exclusief verzendkosten. Hiervoor moet  je maximaal op de 7de dag een email sturen naar info@clubgeluk.nl met de mededeling dat je het product terug wilt sturen (Wet Verkoop Op Afstand). Na contact kun je je product binnen een week (ongebruikt natuurlijk) aangetekend terugsturen, naar Club Geluk, Hilversumstraat 32, 1024 JZ, Amsterdam. Je krijgt dan het aankoopbedrag, excl. verzendkosten teruggestort.

Content site
* Club Geluk behoudt zich alle rechten, waaronder de rechten van het intellectuele eigendom, met betrekking tot alle op of via deze internetsite aangeboden informatie. 
* Wijzigingen: Club Geluk behoudt zich ten alle tijden het recht prijzen, beeld en product-gegevens te wijzigen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend op eerder gedane aankopen.

Product ontwerp
* Alle stoffen, patronen en boeken zijn van eigen ontwerp. 
* Voor sommige producten is beeld gebruikt van derden. Soms is, na onderzoek, de eigenaar van het beeld niet gevonden. Ben jij de eigenaar van een beeld? Neem dan contact op via: info@clubgeluk.nl

Contact
Voor informatie, klachten of opmerkingen kan je mailen naar: info@clubgeluk.nl