Logo van Club Geluk

Nieuws

Kleine kersttruien breien met Club Geluk
Deze kerst maakt Club Geluk kleine gebreide kersttruien voor in de kerstboom. Hang de mini-sweater aan een klein kledinghangertje als kerstdecoratie en move over kerstballen! Maak ze voor je boom, als kerstcadeau en brei ze het hele jaar door; er komt toch ieder jaar weer een kerstfuif aan. In het boek staan 24 patronen en is bovendien tweetalig: Nederlands en Engels. 

Knit yourself a merry little Christmas sweater ....en help LINDA.foundation gezinnen in financiële nood een fijne kerst te geven. Dus als jij één of meer mini kersttruitjes voor ons breit dan gaan wij die verkopen op onze site clubgeluk.nl en andere leuke verkoopkanalen. Wij geven dan 1,00 per truitje aan LINDA.foundation voor een warm gebreide kerst! Doe je mee? Lees hier meer over onze actie. En check hier onze actie out op LINDA.foundation.

 

In samenwerking met Uitgeverij Kosmos. Wil je meer zien? Kijk hier voor het inkijkexemplaar.


Breien met Breiclub De Osdorperhof en Breiclub De Die in Amsterdam voor LINDA.foundation


 Videoclip Huiselijk haken met Club Geluk

Ter viering van ons haakdebuut Huiselijk haken met Club Geluk dansten wij onze ass off met onze aerobics vrienden!

Geinspireerd door de jaren 80 maakten wij deze ode aan de bol wol, en aan haken!

Veel dank aan onze lieve vrienden Marous, Dominic, Astrid, Marielle, Tjits, Mariza, Mitzi, Arjen, Swannet, Gaid, Ester, Saskia, Marjolein en Aryati dat jullie deel uit wilden maken van ons lullig showballet. En aan Bas en Philip van BPM films, Michelle voor de Making Of en Ellen van Kosmos Uitgevers voor de leukste dolle zaterdag van 2018! Misschien wel leukste ooit.

Maar nu terug naar de boeken. Hieronder meer!

Kijk, hier staat er meer

Huiselijk haken met Club Geluk staat vol originele haaksels van makkelijk tot moeilijk, van mooi tot een beetje mal. Allemaal haakpatronen voor jezelf, kind, hond, kat, of oma, voor in de keuken-, woon-, kinder- en slaapkamer. En met heel verschillende haaktechnieken, bijvoorbeeld: schotse ruit, Pied de poule, vintage borduren, Tunisch haken, echte oude mensen granny squares, recht-toe-recht-aan-, freeform-, filet-, en mochila haken. 

En nu nooit meer de draad kwijt met dit dagboek Vanaf nu noteer je al je haak- en breiprojecten in Club Geluk’s Haak & brei journal. Begin je aan een nieuwe gebreide trui, een gehaakte knuffel of een ander handwerkproject? Dan begint je handwerkavontuur hier. Per project is er ruimte voor notities over je gereedschap, garens, patroon, planning en een persoonlijke noot. 

Allebei in samenwerking met Uitgeverij Kosmos.


Breiclub Geluk

 

Eerder hadden wij onze handwerkplaats waar gezellige hobbyisten hun niet skills en patronen konden aanbieden. Deze lijst van Vlijtige Liezen mailden wij door als een klant op zoek was naar een handwerker of patroon. Maar nu hebben wij een nieuw systeem waar je zelf een handwerkadvertentie kan plaatsen! Wil je voor iemand handwerken of bent je juist naar iemand op zoek, wil je een zelfgemaakt patroon delen, wil je meer leden voor je breiclub of heb je een ander niet commercieel handwerkverzoek? Plaats een gratis advertentie bij Breiclub Geluk - uw handwerkmarktplaats!

 

 


Zeeman bestaat 50 jaar! En speciaal voor hun verjaardag mochten wij met hen een handwerkboek maken met 16 brei- en haakontwerpen. Met een poef, een sprei, een plantje, een knuffel, pannenlappen, een matrozenpakje en nog veel meer. Wil je het kopen? Dat kan hier en in 1 van de Zeeman winkels. Heb je eerder hulp nodig? Zie hier onze instructiefilmpjes.
D
it jaar ontwierpen wij de Mysteryblanket 2017. Wij bedachten het thema landschap en ontwierpen de gebreide variant in 4 seizoenen. Lisanne van Draad en Praat maakte de gehaakte versie. Klik hier voor meer informatie!


Wol of fame - en meer Rich & Famous in en rond onze breisels


 Miljuschka Witzenhausen

 
Jetske van Elsen

 
 

Henk Mouwe en Manuela Kemp 


Bij omroep Max. Met Mike Boddé net niet in onze trui, maar getting close.


 

Dieuwertje Blok

Loretta Schrijver