Logo van Club Geluk 0

Workshops

Workshops bij Club Geluk!
Onze workshops duren 1,5 uur, 
kost 25,00 p.p., geven we bij 6 deelnemers of meer en is inclusief materiaal. Wil jij een workshop aanvragen? 
Mail ons met een aantal data en je verdere wensen op: info@clubgeluk.nl. Heb je een winkel of een event, we komen ook graag op locatie.

Workshop vagina dialogen

De vagina moet uit de schaamstreek worden gehaald! Vrouwen denken veelal dat hun vagina niet mooi is (of zelfs abnormaal), durven hun ongemakken niet te delen en hebben zelfs moeite het poesje bij de naam te noemen. Met het boek Kreatief met kut willen wij de vulva vieren in vele vormen. Gedurende het maken, en eerder gedane workshops piemel haken/kutje breien, kwamen vele verhalen en vragen op bij de deelnemers. Gedurende het maken van de kutjes gingen we van kuise pornopoezen naar realistische organische vagina's, en vonden dat veel leuker en mooier.

Wij willen verder met deze vagina dialogen. Dit gaan wij doen met een podcast en een workshop. In de workshop vagina dialogen kan je kiezen een vagina te brooddegen, tekenen of borduren. Je mag een willekeurige vagina maken of die van jezelf, wat jij wilt. Ook gaan we, op veler verzoek, oefenen met benamingen, dat je zonder gêne vagina, kut, vulva en zoveel andere woorden durft te zeggen. Naast dat dit heel gezellig en grappig is, is het ook noodzakelijk bevrijdend. Viva la vulva

De workshop is in cafe Purmer op Purmerplein 31-33 te Amsterdam Noord. Het is van 19.30 tot 21.30 en kost 25 euro. Je krijgt van ons materiaal, een kop koffie en een kutkoek. Klik hier om je aan te melden.

Liefs van het vagina bevrijdings front (vbf) 

Anne-Marie, Ellen en MariekeWorkshop kleine kersttruitjes breien Hierover later meer! Leer in 1,5 uur de technieken die je nodig hebt voor het breien van de minitruitjes: ronde breien, meerderen, steken verdelen en als je zelf vragen hebt zijn die ook welkom. Hiervoor moet je minimaal recht kunnen breien.

Workshop kralen breien  Leer in 1,5 uur de basis van het kralen breien: de verschillende methoden, rond & recht en hoe een patroon maakt en leest. Hiervoor moet je minimaal recht en averecht kunnen breien. Fijn als je ook rond kan breien.

Workshop vergiet borduren In deze workshop gaan we een klein vergiet borduren. De workshop duurt 1,5 uur, kost 25,00 p.p. en is inclusief materiaal. Voor deze workshop heb je geen enkele ervaring nodig.

Workshop Lelijke Kersttrui pimpen Neem een oude trui mee en maak er een lelijk kerstttrui van! Met allerlei technieken en methoden heb je een kerstrui die gegarandeerd lelijk is. 

Workshop piemels haken en vagina's breien. Op verzoek van LINDA.magazine bedachten wij deze geestige workshop. Wil jij ook een keer gezellig genitalieen maken, mail ons voor een aanvraag. 

 

Workshop Freestyle breien Leer in 1,5 uur de basis van het freestyle breien: de vershillende methoden om rond je breien, een vorm te volgen en het hoekje om te gaan. 

 


Hierboven staat ons workshop-menu. Maar er kan meer op aanvraag! Zoals een speciale workshop voor een kinderpartijtje, een mannenworkshop, een vrijgezellenfeestje en veel meer.  Mail ons dan voor de mogelijkheden.