Logo van Club Geluk 0

Workshops

Workshops bij Club Geluk!
Onze workshops duren 1,5 uur, 
kost 25,00 p.p., geven we bij 6 deelnemers of meer en is inclusief materiaal. Wil jij een workshop aanvragen? 
Mail ons met een aantal data en je verdere wensen op: info@clubgeluk.nl. Heb je een winkel of een event, we komen ook graag op locatie.


Workshop kleine kersttruitjes breien Hierover later meer! Leer in 1,5 uur de technieken die je nodig hebt voor het breien van de minitruitjes: ronde breien, meerderen, steken verdelen en als je zelf vragen hebt zijn die ook welkom. Hiervoor moet je minimaal recht kunnen breien.

Workshop kralen breien  Leer in 1,5 uur de basis van het kralen breien: de verschillende methoden, rond & recht en hoe een patroon maakt en leest. Hiervoor moet je minimaal recht en averecht kunnen breien. Fijn als je ook rond kan breien.

Workshop vergiet borduren In deze workshop gaan we een klein vergiet borduren. De workshop duurt 1,5 uur, kost 25,00 p.p. en is inclusief materiaal. Voor deze workshop heb je geen enkele ervaring nodig.

Workshop Lelijke Kersttrui pimpen Neem een oude trui mee en maak er een lelijk kerstttrui van! Met allerlei technieken en methoden heb je een kerstrui die gegarandeerd lelijk is. 

Workshop piemels haken en vagina's breien. Op verzoek van LINDA.magazine bedachten wij deze geestige workshop. Wil jij ook een keer gezellig genitalieen maken, mail ons voor een aanvraag. 

 

Workshop Freestyle breien Leer in 1,5 uur de basis van het freestyle breien: de vershillende methoden om rond je breien, een vorm te volgen en het hoekje om te gaan. 

 


Hierboven staat ons workshop-menu. Maar er kan meer op aanvraag! Zoals een speciale workshop voor een kinderpartijtje, een mannenworkshop, een vrijgezellenfeestje en veel meer.  Mail ons dan voor de mogelijkheden.