Logo Club Geluk 0

Houserules

Conditions at Club Geluk

When you place an order at Club Geluk you agree to the (content of the) houserules.
 
Privacyverklaring 

Clubgeluk.nl kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van clubgeluk.nl en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een registratieformulier op de website aan Club Geluk verstrekt met als doel een nieuwsbrief te ontvangen of een aankoop te doen bij Club Geluk. Club Geluk kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres

Voor de groothandel is hier een BTW nummer en KVK nummer aan toegevoegd.

Clubgeluk.nl verwerkt uw persoonsgegevens om deze te gebruiken voor het uitvoeren van een door u gedane aankoop (via post of email) via clubgeluk.nl.  In geval van een door u aangekochte workshop op locatie gebruiken wij uw gegevens ook hiervoor. Heeft u zich ingeschreven voor een nieuwsbrief, als klant of als geïnteresseerde, gebruiken wij je email voor het sturen van een nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief wordt niet vaker dan 1 keer maand gestuurd. Wij houden u op de hoogte van onze workshops, producten, boeken en nieuws. Daarvoor gebruiken wij alleen je naam en emailadres. Onderaan onze nieuwsbrieven staat altijd een knop waarmee je je kunt uitschrijven. Dus dat kan op ieder moment. Je kan ook altijd mailen naar: info@clubgeluk.nl. Club Geluk houdt als van zelfspreken alle verzamelde gegevens geheim.

Clubgeluk.nl bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw naam en emailadres slaan wij op zolang u op onze nieuwsbrief (Aanmelden voor het Clubblad)en/of u als klant door middel van een account (mijn account), met of zonder aankoop, bent ingeschreven.

Clubgeluk.nl verstrekt uw persoonsgegevens niet aan derden. Niemand anders dan medewerkers bij Club Geluk kunnen bij deze gegevens. De data wordt opgeslagen op de servers van Hostnet. Dit gebeurt AVG proof.

Op de website van Clubgeluk.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. 

Clubgeluk.nl maakt heel soms gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Clubgeluk.nl bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. Dat werkt zo: De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Clubgeluk.nl te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Clubgeluk.nl heeft hier geen invloed op. Clubgeluk.nl heeft Google geen toestemming gegeven om via Clubgeluk.nl verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@clubgeluk.nl. Clubgeluk.nl zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Clubgeluk.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Clubgeluk.nl maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Clubgeluk.nl verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Clubgeluk.nl op via info@clubgeluk.nl. www.clubgeluk.nl is een website van Club Geluk. Club Geluk is als volgt te bereiken:

Postadres/ Vestigingsadres: Hilversumstraat 32, 1024 JZ, Amsterdam
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 34 25 32 88
Telefoon: 0031206179606
E-mailadres: info@clubgeluk.nl

Verder heb je als klant het recht en mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) middels deze website: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/

Product 
* On the packing productname, size, material en washing instructions are written. 
* Everything on the site is directly available and can be delivered immediatley. 
* Our products are made with love and care, but aren't tested. 
* The materials of own design is certified Oko-tex Standard 100. 
* You can wash all items at max 60 degrees. The products that contain wool, 
felt, embroidery, crochet and blankets should be washed cold by hand. The knitted and crocheted products are not washable
* The knitted and crocheted product are for decoration only. 
* Use of  Club Geluk products are at own risk, we are not responsible for accisents of malfunction. When children use the products we advise you to use this under the 
supervision of an adult. The packing is not child-friendly, please remove this before usage.

Price
* The prices include 21%  tax.
* The prices do not include shippingcosts.
 
Payment
Payment is on terms of prepayment. You can pay in 3 different ways at  Club Geluk within 7 days after orderdate (after this the order is cancelled) with the ordernumber as payment reference:
1) Transfer to 133132846 Club Geluk Amsterdam
2) Direct and online by iDeal
3) Paypal to paypalaccount info@clubgeluk.nl

Shipment
* Orders are send within 24 hours after payment (workdays)
* Parcels are send by TNT. For shipment 
in Holland 3,95 is charged. Outside the Dutch borders 9,00 is charged per parcel.
* Beyond the European borders the price of shipment is calculated seperately. Choose transfer for this.
* We are not responsible for loss or theft during the shipment, but we do anythnig to track the parcel. I want your shipment to be insured please inform us before order.

Returnpolicy 
In the framework of remote sales to consumers subject to the Law of 14 July 1991, you have the right to cancel your purchase, without justification and without penalty within seven working days of delivery. You have to return all goods at his your risk and expense to Club Geluk, Hilversumstraat 32, 1024 JZ Amsterdam. You will receive your money back, excluding the shipping costs. Goods specifically designed cannot be accepted. In such cases, you cannot make recourse to any right of renunciation. 

Content site
* Club Geluk maitains all rights, to intellectual property aswel,  to all information on this site or communicated throught this website.
* Club Geluk has the right to change prices, images and productdetails. Therefore no rights can be proclamied to previous purchases.

Product design
* All fabrics are designed by Club Geluk.
* For some products images are used from others. Sometimes, after investigation, the owner of an image is not found. Are you the owner of an image used? Please contact use via: info@clubgeluk.nl

Contact
For information, complaints of comments you van email to: info@clubgeluk.nl