Logo van Club Geluk 0

Contact

Email

Algemeen: info@clubgeluk.nl
Marieke Voorsluijs: marieke@clubgeluk.nl
Barbara Lohnen: barbara@clubgeluk.nl

Postadres:
Hilversumstraat 32
1024 JZ, Amsterdam

KVK: 34 25 32 88
BTW: 172852201 B01
Bank: NL97RABO0133132846

 

 

 

Club Geluk: alles voor een gelukkig huishouden Club Geluk ontwerpt en verkoopt textiel sinds 2004: knisperend beddengoed, origineel huishoudtextiel, illustratief kindertextiel en bijpassende stationery, servies en handgebreide en handgehaakte woonaccessoires. Vogels, planten, geborduurde vergieten, gehaakte asbakken en gebreide huishoudelijke apparaten zijn instant geluksopwekkers.

Geluk Maak Je Zelf  Club Geluk is vooral bekend om zijn realistische en humoristische brei- en haakwerken. In 2015 verscheen hun boek Club Geluk en het geheim van de gebreide ham. Daarna breide Club Geluk voor Volkskrant Magazine het kerstmenu van Onno Kleyn en haalde hiermee de cover. Marieke bewees daarna dat alles breibaar is door een knuffelbare puberzoon te breien en werd wereldnieuws. Daarbij werkt Club Geluk in opdracht voor uiteenlopende merken en mensen, geeft workshops in allerlei handwerktechnieken, exposeert in musea en verkoopt bizarre en minder bizarre breisels via deze fijne webhop. En nu is er hun tweede breiboek: Club Geluk & de fantastische truien

Steek er wat van op - breilessen, haakworkshops en meer voor de DIY-er Leer haken, breien, borduren en macrameeën bij Club Geluk. Elke zaterdag zijn er workshops voor beginners en gevorderden. Doe mee met een workshop freestyle breien of kom vragen stellen op ons fantastische  truien vragen uurtje! 

Op maat gehaakt Wil je zelf meteen thuis aan de slag? Geluk Maak Je Zelf met de breiboeken, gratis patronen, borduurpakketten, breipakketten, haakkits of borduurboek van Club Geluk. Wil je liever dan wij het doen? Wij haken, breien en borduren ook in opdracht: van truien, mutsen en sjaals tot en met organen, portretten, producten en tijdchriftcovers. Klanten van ons zijn o.a. HEMA, Libelle, Zeeman, BZT show, Endemol, Kik-kid, Kitsch Kitchen, Volkskrant en meer.