Logo van Club Geluk 0
Terug naar Breiclub Geluk

Breiclub Geluk

Informatie over Breiclub Geluk

Wat leuk dat je komt kijken op Breiclub Geluk. Op deze pagina kan je zelf een handwerkadvertentie plaatsen. 

Wil je iets door ons in opdracht laten maken? Dat kan! Wij haken, breien en borduren ook in opdracht: van truien, mutsen en sjaals tot en met organen, portretten, producten en tijdchriftcovers. Klanten van ons zijn o.a. HEMA, Libelle, BZT show, Endemol, Kik-kid, Kitsch Kitchen, Volkskrant, Amsterdam Museum en meer.  Verder ontwerpen wij stoffen, allerlei interieurartikelen en schrijven wij breiboeken. Wil je ook iets laten breien, haken, borduren, naaien of vormgeven door Club Geluk? Mail dan naar: info@clubgeluk.nl. 


Ben je geen bedrijf en wil je liever een leuke brei-oma of haaktante? Heb je al een patroon en garen en is het niet te moeilijk? Heb je geen strakke deadline en wil je gewoon dat iemand even die slofjes voor je breit omdat je het zelf niet kunt? Dan is het zonde als wij het maken. Kijk dan bij onze advertenties op Breiclub Geluk of plaats zelf een oproep. 

Of heb je zelf een leuk patroon gemaakt en wil je dat delen? Ook dat kan op Breiclub Geluk. Op ben je er juist naar op zoek, ook dat kan je plaatsen. Breiclub Geluk is dus een gezellige digitale handwerkmarktplaats/breiclub voor niet commercieële handwerkers waarbij je je skills en patronen kan aanbieden of naar kan vragen.

Hoe het werkt?

Nou, ten eerste moet je ingelogd zijn. Dan kan je een advertentie maken: je kiest een Titel, een tekst (zonder bijzondere leestekens) en laadt een plaatje. Daarna kies je voor een aantal categorieën: Aangeboden of Gevraagd en een betreffende handwerktechniek. Daarna geven wij je advertentie akkoord. Het is geen superfancy systeem, dus je kan je advertentie niet bewerken. Wel wissen en weer een nieuwe maken.

Voorwaarden

Als je een advertentie plaatst ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

Voor wie is het? 
Deze pagina is voor thuiswerkers & hobbyisten. Dus geen bedrijven of fabrieken, maar gezellige thuiswerkers en hobbyisten.  Er zijn dus geen commercieële praktijken welkom bij deze breiclub. 

Wat kan je aanbieden? 
Je kan je skills of patronen aanbieden of een advertentie plaatsen omdat je graag iets voor iemand wilt maken. Als aanbieder kan je dit gratis doen of voor een kleine vergoeding. Vraag wel altijd of de opdrachtgever het materiaal voor je koopt en alle verzendkosten op zich neemt. Spreek dit helder en van te voren op papier af. Patronen kan je aanbieden mits jij ze zelf hebt gemaakt of je ze gratis hebt verkregen. Meld in dit laatste geval altijd de bron. Plaats geen patronen die je hebt gekocht of die niet zonder vergoeding verspreid mogen worden en waarvan jij niet het copyright hebt. Als de eigenaar hiervan ons op de hoogte stelt ben jij zelf verantwoordelijk, niet Club Geluk. 

Wat kan je vragen?
Je kan iemand vragen iets voor je te maken of iemand een patroon voor je heeft. Onthoud dat handwerken veel tijd kost. Wees dus niet te gierig met het afspreken van een prijs of te strak met deadline, men breit of haakt al snel een week aan iets. In een trui zit al snel 80 uur. Zo goedkoop als bij de H&M krijg je het nooit. Er is maar 1 ding goedkoper: het zelf doen. Als je dat wilt, kom je dan een workshop volgen? En onthoud: met handwerken wordt het altijd anders dan je in je hoofd hebt, dus stel je flexibel op. Daarom is het het handigst als je zelf een patroon regelt in de juiste maat. En ook je eigen garen, dan heb je de meeste kans dat het gaat lijken hoe je het handwerk voor je ziet. 

Verantwoordelijkheid
Deze handwerkers zijn dus geen onderdeel van Club Geluk, wij zijn daarom ook niet verantwoordelijk voor de kwaliteit, deadline, verzendingen, geschillen, contact, betalingen of wat dan ook als je met 1 van onderstaande handwerkers in zee gaat. Net zoals op Marktplaats. Wij hebben dus ook niet eerder met hen gewerkt, hun werk niet gecontroleerd. Het zouden gerust harige mannen kunnen zijn met een wolfetish. Met andere woorden: wij niet verantwoordelijk. Club Geluk is ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van de advertenties, dat ben je zelf.

Recht
Het is onze site dus wij geven alleen akkoord op advertenties die wij OK vinden. Als wij denken dat er niet voldaan wordt aan bovenstaande voorwaarden of we vinden het niet passen of wat dan ook, behouden wij het recht de advertentie niet te accorderen en met terugwerkende kracht deze ten alle tijden te verwijderen. Dit doen wij ook met advertenties waarbij het een patroon/ontwerp of breisel van iemand anders is, er commerciële doelen worden nagestreefd, of wat dan ook . Als er gedoe is halen wij de advertentie(s) er ook zonder uitleg direct van af en gaan geen discussie en spelen niet voor rechter. Deze pagina heet immers Breiclub Geluk- dus het moet wel gezellig blijven.