Logo Club Geluk 0

Craftmarket

 

Wil je iets door ons in opdracht laten maken? Wij haken, breien en borduren ook in opdracht: van truien, mutsen en sjaals tot en met organen, portretten, producten en tijdchriftcovers. Klanten van ons zijn o.a. HEMA, Libelle, BZT show, Endemol, Kik-kid, Kitsch Kitchen, Volkskrant, Amsterdam Museum en meer.  Verder ontwerpen wij stoffen, allerlei interieurartikelen en schrijven wij breiboeken. Wil je ook iets laten breien, haken, borduren, naaien of vormgeven door Club Geluk? Mail dan naar: info@clubgeluk.nl

Wil je liever een leuke brei-oma of haaktante? Heb je al een patroon en garen en is het niet te moeilijk? Ben je geen bedrijf en heb je geen strakke deadline en wil je gewoon dat iemand even die slofjes voor je breit omdat je het zelf niet kunt? Dan is het zonde als wij het maken. Dan verwijzen wij je door naar onze handwerkplaats. 


Op onze handwerkplaats hebben wij allerlei vlijtige liezen voor jullie verzameld die graag handwerken.  Op verzoek mailen wij je deze lijst met handwerkers, hiervoor kan je ons mailen op: info@clubgeluk.nl. Dan kan je zelf kijken welke technieken de dames beheersen, stuur je de handwerker van je keuze een mail en spreek een prijs & deadline af. Houd hierbij wel de volgende Breiclubregels in acht: 


 

Thuiswerkers & hobbyisten

Deze handwerkers zijn geen bedrijf of fabriek, maar gezellige thuiswerkers en hobbyisten. Wil jij ook op de lijst van handwerkers, dan kan je ons natuurlijk ook mailen op emailadres: info@clubgeluk.nl 

 

Verantwoordelijkheid

Deze handwerkers zijn dus geen onderdeel van Club Geluk, wij zijn daarom ook niet verantwoordelijk voor de kwaliteit, deadline, verzendingen, geschillen, contact, betalingen of wat dan ook als je met 1 van onderstaande handwerkers in zee gaat. Net zoals op Marktplaats. Wij hebben dus ook niet eerder met hen gewerkt, hun werk niet gecontroleerd. Het zouden gerust harige mannen kunnen zijn met een wolfetish.

 

Patroon & garen

Je levert zelf een patroon en garen aan de handwerker. Heb je deze nog niet, dan kan je deze veelal online vinden. Zonder patroon wordt het altijd anders dan je denkt. Datzelfde geldt als je niet je eigen garen uitkiest en opstuurt. Daarom is dit een vereiste. Wees ook helder over maten, noem altijd ook de afmetingen in cm.

 

Verzendkosten

Verzendkosten van de garens naar de handwerker en van handwerker naar jou zijn allebei voor de opdrachtgever. Dus als je wilt dat het zeker aankomt moet je 2x pakketkosten betalen. En ook de verantwoordelijkheid van het pakket ligt bij jou, de opdrachtgever. Dat verzendbedrag komt natuurlijk bij de productiekosten. 

 

Prijs

En mocht je geen ervaring hebben met handwerken weet dan het volgende: het kost heel veel tijd. Wees dus niet te gierig met het afspreken van een prijs of te strak met deadline, men breit of haakt al snel een week aan iets. In een trui zit al snel 80 uur. Zo goedkoop als bij de H&M krijg je het nooit. Er is maar 1 ding goedkoper: het zelf doen. Als je dat wilt, kom je dan een workshop volgen?